Chorvatsko – evropský Karibik pro lodní výlety

Představte si idylickou dovolenou – mořský vítr ve vlasech, šumění azurových vod, poklidné rybaření, odpočívání na přídi luxusní lodi, večer pozorovat západ červeného kotouče za horizont. Nebo raději dáváte přednost divočejší jízdě, adrenalinu, hudbě a tanci, honosné párty s přáteli do ranních hodin? Ať už jste příznivcem odpočinkové dovolené s rodinou, či preferujete divokou jízdu, pronájem výletní lodi přislíbí nezapomenutelné zážitky! Výpůjčka lodi neboli charter v Chorvatsku je velmi oblíbenou službou, která oproti přepravě lodě vlastní minimalizuje veškeré starosti s potřebnou dokumentací i případným servisem. Můžete zvolit mezi sportovnější, motorovou lodí, nebo elegantnější lodí Greenline.

Tradiční zájezdové dovolené kromě menších fakultativních výletů nenabídnou žádné větší dobrodružství. Pokud byste rádi letos v létě vyzkoušeli něco nového a neobvyklého, popřemýšlejte o pronájmu výletní lodi. Vyjížďky na lodi jsou vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak i pro skupinku přátel. Vášniví rybáři jistě ocení klidné chytání v nikým nerušených vodách, děti si nejvíce užijí skákání do vody přímo z paluby lodi a milovníci hudby mohou vychutnat pravou letní party. To vše v naprostém soukromí, daleko od zvědavých očí.

Chorvatsko láká rajskou přírodou a nízkými cenami

Dokonalou destinací pro lodní výlety je Chorvatsko. Země nabízející azurově čisté mořské hlubiny, přátelskou atmosféru i pohostinnost místních. Výhodami tamní dovolené jsou pro Čechy stále dostupné ceny, ale i nenáročné cestování. Z Česka je možné přicestovat vlastním automobilem do několika hodin. To je výhodné nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro ty z vás, kteří neholdují letecké dopravě. Pronájem lodě Chorvatsko mohou využít skupiny čítající od 6 do 8 osob. Ceny jsou závislé od velikosti lodi a počtu pasažérů. Obvykle jsou však poskytovány slevy za včasnou, či vícedenní rezervaci, nebo pro stálé zákazníky. Nechejte se očarovat krásami evropského Karibiku z přídi luxusní lodi a vychutnejte si Středomoří z nové perspektivy.

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
pošli na vybrali.sme.sk
Kategorie: cestovatele.com | 9. 4. 2017 v 21.43 | Marek Maťovka

Přidat komentář


© 2006 Cestovatele.com | Login