BLOG: www.kiskatravel.sk

Dovolenka na Slovensku nie je hanbou

Mnohí uprednostňujeme dovolenku v zahraničí, pritom zabúdame na tuzemské dovolenkové destinácie. Pýtame sa prečo je to tak? Aj keď si mnohí myslíme, že Slovensko dobre poznáme, každý kútik krajiny, jej zákutia nám ponúkajú nové poznatky a zážitky.

Predsa dovolenka vo Vysokých a Nízkych Tatrách, na Liptove pri Liptovskej Mare či ostatných slovenských lokalitách nie je hanba. Práve naopak. Slovensko je krajina s krásnou a čistou prírodou, s mnohými prírodnými jazerami, kde si môžete v kruhu rodiny, svojich priateľov a známych oddýchnuť, zrelaxovať pri vode, načerpať energiu, rozšíriť svoje obzory a obohatiť sa skvelými zážitkami, ktorých budete mať určite na rozdávanie a to všetko bez zbytočného stresu, zhonu a za domáce ceny. A čo je veľké nezanedbateľné plus – dovolenka na Slovensku je podstatne lacnejšia. Lacnejšia, keď hovoríme o financiách, na zážitky, relax a oddych však bohatá. Presne takú dovolenku Vám ponúkajú chaty na prenájom, ktoré mnohí považujeme za skvelú únikovú cestu pred uponáhľaným mestským životom.

 

Sme oslobodení od výdavkov na lietadlo, trajekt, či iné dopravné náklady. Autobusové zájazdy, ktoré trvajú nekonečné hodiny, tiež nepatria k príjemným dovolenkovým zážitkom.

 

Slovensko je skutočne malebná krajinka, ktorú možno prejsť hoci aj bicyklom. Ak sa rozhodnete stráviť či už zimnú alebo letnú dovolenku na Slovensku, môžete si vybrať napríklad zo širokej ponuky ubytovania na www.kiskatravel.sk. Je tam prehľadne vypracovaná ponuku na ubytovanie – chaty, chalupy, priváty, penzióny v najkrajších a najzaujímavejších lokalitách Slovenska. Každé ubytovanie na Slovensku, ktoré nájdete na tejto stránke ponúka relax, zábavu aj dobrodružstvo – jednoducho zaručene originálna a pestrá dovolenka na Slovensku. O ubytovanie na Slovensku báť rozhodne nemusíte. Či už  uprednostňujete ubytovanie v súkromí na chate, taktiež v prípade, že máte záujem o ubytovanie v priváte, penzióne či hoteli. Určite sa pre každého stáva dovolenka príjemnejšou a pokojnejšou, ak si nájde chatu na prenájom, kde „panuje“ domáca atmosféra. Nájsť komfortne vybavené chaty, priváty, penziónyhotely, určite nebude problém pre nikoho, kto chce odísť z dovolenky s mnohými spomienkami a zážitkami.

 

Stále častejšie sa stavajú nové chaty či chalupy, prerábajú a modernizujú sa staršie penzióny a hotely v lokalitách pri najnavštevovanejších a najžiadanejších lyžiarskych strediskách či termálnych kúpaliskách. Preto našu ponuku ubytovania – chaty, chalupy, penzióny neustále aktualizujeme, dopĺňame novými informáciami a fotografiami a samozrejme aj možnosťami a typmi na výlety v blízkom okolí.

Pár tipov prečo si vybrať dovolenku na Slovensku už teraz?

  • Komfortné a štýlové ubytovanie na Slovensku – chaty, chalupy, priváty, penzióny a hotely s väčšou dostupnosťou pri rezervácii pobytu v predstihu
  • Či už sa rozhodnete uprednostniť ubytovanie na chate, penzióne alebo v hoteli, pri výbere dovolenky už teraz máte k dispozícii skutočne širokú ponuku. Z nej si môžete vyberať na základe detailnejších požiadaviek – domáca atmosféra, súkromie a pohoda
  • Možnosť vybrať si chatu na prenájom v termíne Vášho obľúbeného festivalu, bývať v tesnej blízkosti
  • Možnosť využiť ponuku first moment pobytov – možná zľava – výborná cena
  • Ak myslíte na dovolenku vopred, môžete využiť zľavu 4% cez platobný systém Genius Pay

 

 

Dovolenkové trendy z roku 2012

Veľký Meder – kúpeľné mesto s blahodárnymi účinkami termálnej vody

Podhájska – slovenské „mŕtve“ more

 

Príjemnú a na zážitky, oddych a relax bohatú dovolenku môžete zažiť v lokalitách

Tatralandia – región Liptov – najväčší vodný park „kto nenavštívi, nepochopí“

Orava – rázovitý kraj s mnohými vzácnosťami a pamiatkami

 

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 19. 12. 2012 v 13.49 | cestovatelka

1 komentář

Přidat komentář

Dovolenka a ubytovanie na Slovensku

Nejnovější články