BLOG: Jak opravit potíže s vozidlem

Jak vybrat Launch X431 IMMO Key Programmer

X431 IMMO Plus a X431 IMMO Elite jsou vše v jednom programátoru automatických klíčů, vydané společností Launch Tech. Všechny podporují komplexní immo funkci, diagnostiku a servisní funkce. Ale jaký je rozdíl mezi a Jak si vybrat? Tady je srovnání:

Stejný hardware:

Launch X431 IMMO Plus a Launch X431 IMMO Elite mají stejný hardware, jsou vybaveny 8palcovým, 1280*800 displejem, Androd 10.0, 4 + 64G úložištěm, 6300mAh baterií.

Stejné funkce:

  • Funkce IMMO proti krádeži: Skener IMMO PLUS LAUNCH dokáže přečíst PIN imobilizéru a zálohovat klíčové informace pro pozdější reset/znovu naučení. Zahrnout Číst PIN; Klíč Odstranit/Přidat/Vše ztraceno; Klíčové učení; Mazání dat modulu; Výměna modulu, reset ECU IMMO atd.
  • Programování klíčů: Ve spolupráci s programátorem klíčů X431 PROG3 poskytuje LAUNCH X431 IMMO PLUS 99% pokrytí a poskytuje klonování a výměnu modulu ECU motoru/převodovky; Remote Matching; Generování klíčů; Klíčové učení; Klíč pro čtení/zápis EEPROM, MCU, motor, imobilizér; Zálohování a obnovení dat programování ECU motoru atd.
  • Klon modulu ECU: Klonování ECU krytu motoru/převodovky pro více než 5000 modelů. Snadná výměna nových/použitých modulů bez složitých a zdlouhavých operací.
  • 39+ funkcí údržby: Skener IMMO PLUS nejen konfiguruje komplexní funkce IMMO, ale také integruje běžné funkce resetování pro celou řadu diagnostiky.
  • Všesystémová diagnostika: IMMO PLUS skenuje všechny řídicí moduly vozidla a zjišťuje všechny kódy DTC, aby vám pomohl zjistit, co je s vozem špatně.
  • Obousměrné ovládání: Základní funkce pro rychlou lokalizaci problémů s vozidlem a úsporu vašeho času.
  • S X-PROG 3 Key Programming Tool: Kompatibilní s X-PROG 3 umožňuje čtení a zápis EEPROM, generování speciálních klíčů, identifikaci typu proti krádeži, párování dálkového ovládání, čtení a párování čipu klíče, čtení hesla proti krádeži a ochranu proti krádeži výměna součástek.
  • 2 Years Free Update: Poskytuje 2 roky bezplatné aktualizace, One-Touch update přes WiFi, abyste si mohli užívat více funkcí, získat širší dostupné pokrytí vozidla, přidat další jazyky a zlepšit výkon.
  • 99% pokrytí vozidla a podporováno 24+ jazyků.

Rozdíl: Launch X431 IMMO Plus podporuje více funkcí, níže uvedená funkce je podpora Launch x431 immo plus, ale Launch X431 IMMO elite ne nebo je třeba se přihlásit.

Protokol CAN FD: S pomocí nových komunikačních standardů umožňuje automatický skener LAUNCH IMMO PLUS mnohem vyšší datové rychlosti a vyšší rychlost diagnostiky než kdy dříve.A
AutoAuth pro FCA SGW: Použijte nejnovější funkci aktualizace softwaru AutoAuth k poskytování diagnostiky, aktivního testování atd., čímž je diagnostika bezpečnější. Platí pro vozidla FCA vybavená modulem bezpečnostní brány (SGW) v roce 2017 a později.
Kódování ECU: Řešení některých problémů souvisejících s ECU a umožňuje vám přizpůsobit funkce vašeho vozidla podle potřeby.
Funkce průvodce VAG: Nabídněte podrobné pokyny a veďte techniky pro rychlé opravy.

 

Další informace:

Spusťte X431 IMMO Plus: https://www.uobdii.com/wholesale/launch-x431-immo-plus.html
Spusťte X431 IMMO Elite: https://www.uobdii.com/wholesale/launch-x431-immo-elite.html

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Programátor klíčů od auta | 17. 4. 2023 v 08.05 | chasen

Přidat komentář

Další nový web v rámci sítě CESTOVATELE.com

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama