BLOG: Jak opravit potíže s vozidlem

Návod k použití nástroje CGDI CG70 pro resetování airbagu

CGDI CG70 je nový nástroj pro resetování airbagů, který využívá novou technologii inteligentní diagnostiky a vymaže chybový kód pouze jedním klíčem. Není třeba otevírat kryt, žádný svařovací drát, není třeba rozebírat čip, stačí připojit kolíkový port, tento produkt dokáže diagnostikovat informace o modulu airbagu, vymazat chybový kód a dokonale oživit vozidlo.

Zde je návod k použití nástroje pro resetování airbagu CGDI CG70:

1.Položte řídicí jednotku airbagu dopředu štítkem nahoru.

Auta mají obvykle více senzorů nárazu, které jsou instalovány v přední a střední části karoserie, ale s rozvojem technologií některé automobilky zabudovaly senzory nárazu do počítače airbagů, aby přesněji monitorovaly výkon vozidla.

To, čemu říkáme dopředu (označení nahoru), je simulovat normální jízdní stav vozu. V tomto případě může být chybový kód správně vymazán, jinak může auto stále svítit.

2. Během opravy se nedotýkejte kabelového svazku CG70 a ujistěte se, že byla zálohována původní data.

Když je spuštěn nástroj pro resetování airbagu CGDI CG70, nedotýkejte se komunikačního svazku. Pokud některý kabel spadne, oprava selže a data budou ztracena. Závažnější je, že pokud je počítačový čip airbagu uzamčen, auto nebude komunikovat.

Když jsou některé počítače airbagů opraveny, CG70 načte původní data EEPROM, která musíme uložit pro pohodlí následné údržby.

3. Vybijte kondenzátor pro ochranu prvku.

Po opravě modulu airbagu nejprve odpojte 12V napájecí zdroj zařízení CG70 a poté jeden po druhém odpojte kabeláž kolíků, abyste zabránili ztrátě dat v důsledku odpojení ve stavu napájení.

Nespěchejte s instalací počítače airbagu zpět do auta nebo jej zabalte! Vypněte a nechte pět minut stát, účelem je vybít kondenzátor, aby se zabránilo poškození součástí.

Zjistěte více: https://www.uobdii.com/wholesale/cgdi-cg70-airbag-reset-tool.html

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nástroj pro resetování airbagu | 6. 1. 2023 v 08.36 | chasen

Přidat komentář

Další nový web v rámci sítě CESTOVATELE.com

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama