BLOG: Jak opravit potíže s vozidlem

Recenze nástrojů Xhorse od Locksmith Richard

Richard Ruiz je automobilový zámečník a automobilový mechatronický technik, který také poskytuje související služby v USA. Vyzpovídali jsme ho o jeho zkušenostech s Xhorse od doby, kdy vstoupil do tohoto odvětví.

1. Jaký je váš první nástroj Xhorse?
Xhorse jsem začal používat na začátku června 2019. Můj první nástroj, který odstartoval mou cestu, byl Mini Key Tool s 5 super čipy, 5 drátovými dálkovými ovladači, 5 bezdrátovými a 2 super dálkovými ovladači. Musím říct, že jako začátečník v oboru automobilového zámečnictví jsem vůbec nevěděl, co dělám! Ale s pomocí komunity Xhorse netrvalo dlouho a spustil jsem Xhorse a vaše produkty a začal jsem si ho zamilovat!

2. Jaký je váš oblíbený nástroj Xhorse?
Mým oblíbeným nástrojem nebo spíše bych měl říci příslušenstvím budou určitě bezpájecí adaptéry s Key Tool Plus jako hlavním ovladačem. Vše, co lze udělat na 1 zařízení, je A++++.

3. Který nástroj byste doporučili zakoupit automobilovému zámečníkovi, aby mohl začít podnikat?

Pro ty, kteří jsou v automobilovém zámečnickém průmyslu noví, bych doporučil a velmi doporučil Key Tool Max s Mini OBD nebo nově představený Key Tool Max Pro jako vstupní nástroj pro obchod. Tyto nástroje mají potřebné protokoly a přístup, aby vás dostaly z bodu A do bodu B. Nabídky jsou elegantní, nástroje jsou elegantní. Není lepší pocit, než dokončit práci s nástrojem, který milujete. V mém případě je to Key Tool Plus.

4. Váš názor na CONDOR XC-MINI PLUSⅡ a DOLPHIN XP-005L?

Pamatuji si dobu, kdy jsem si koupil svůj první nůž na klíče. CONDOR XC-MINI PLUS II byl a stále je můj hlavní stroj, který mě nikdy nezklame! Ten Tank je postaven tak, aby vydržel zemětřesení a protože CONDOR bude vždy v mém arzenálu. Nedávno jsem si pořídil Dolphin XP-005L a zatím tento stroj předčil všechna má očekávání. Z hlediska funkčnosti, rozmanitosti, odolnosti a estetiky se Dolphin XP-005L stal mým oblíbeným přenosným ručním mini tankem pro rychlé práce na poli. Pokud mohu navrhnout, myslím, že to bude načtení klíčových bitových dat bez potřeby internetu. Jsou chvíle, kdy je internet nedostupný.

5. Jak se vám líbí KEY TOOL PLUS?

Když byl Key Tool Plus poprvé oznámen, nemohl jsem spát. Byl jsem ohromen tím, jak krásný nástroj vypadá a funkce, které jsou v něm zabalené. Po jeho vydání jsem se ujistil, že jsem si vzal kopii, a hned jsem byl obeznámen s nabídkou nástroje, funkcemi a uživatelským rozhraním, které je zdaleka mé oblíbené. Pocházející z VVDI2, VVDI MB, VVDI Prog, byl jsem nadšený, když jsem zjistil, že Key Tool Plus bude kombinací 3 nástrojů do 1. Key Tool Plus je dodnes mým hlavním nástrojem pro všechno Automotive Locksmith.

6. Čím se podle vás Xhorse liší od svých konkurentů?

Upřímně pocházím od někoho, kdo měl většinu nástrojů na trhu, a vždy tíhnu ke Xhorse, protože znalost nástrojů a struktura se staly mou součástí. Ušel jsem dlouhou cestu od toho mladého kluka v roce 2019, který neznal rozdíl mezi drátovými a bezdrátovými dálkovými ovladači. Nyní jsem zastáncem produktů Xhorse. Každého zámečníka, kterého potkám a zeptám se, jaký nástroj raději používám, vždy řeknu Xhorse. Neutrino z podpory APP, děkujeme za informovanost a trpělivost.

 

Zjistěte více Xhorse Devices: https://www.uobdii.com/wholesale/brand-xhorse/

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nástroj pro automatické zámečnictví | 25. 10. 2022 v 09.52 | chasen

Přidat komentář

Další nový web v rámci sítě CESTOVATELE.com

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama