BLOG: Jak opravit potíže s vozidlem

Recenze Autel MaxiCOM MK906 Pro-TS: Nástroj pro pokročilou diagnostiku a opětovné učení TPMS

Autel MaxiCOM MK906 Pro-TS je pokročilé chytré bezdrátové diagnostické zařízení poskytující zákazníkům specializované automobilové diagnostické služby. MK906 Pro, vybavený výkonným osmijádrovým procesorem, 8,0palcovým TFT-LED kapacitním dotykovým displejem a bezdrátovou komunikací na dlouhé vzdálenosti, založenou na multitaskingovém mobilním operačním systému a v kombinaci s nejlepším možným pokrytím diagnostiky na úrovni OE, TS provádí komplexní a efektivní diagnostiku a analýzu vozidel. S integrovaným modulem TPMS poskytuje MK906 Pro-TS také komplexní řešení TPMS.

Autel MaxiCOM MK906 Pro TS má také pokročilé funkce kódování ECU. S touto funkcí můžete snadno provádět efektivní kódování ECU. Například přiřaďte adaptivní data do nové ECU po výměně, odemkněte skryté funkce, překódujte změněné moduly a přizpůsobte své nastavení.

PLNĚ OBOUSMĚRNÉ & 36+ SLUŽEB Díky plně obousměrnému ovládání můžete MK906 Pro-TS použít k aktivnímu testu/testu komponentů pro nejrychlejší řešení problémů. Skener Autel OBD2 MaxiCOM MK906 Pro TS má nejvíce celkových funkcí údržby: Oil Reset, EPB, BMS, ABS, DP-F, CKP Relearn, Power Balance Test, IMMO Keys, Injector Coding, SAS, Throttle, Trans Adaptation atd.

TPMS RELEARN/ PROGRAMOVÁNÍ/ RETROFIT,Autel skener MaxiCOM MK906 Pro-TS jako upgradovaná verze MK906 Pro / MS906 Pro/ MK908/ MS908 má kompletní funkce TPMS. Vyřeší všechny otázky TPMS, jako je čtení/mazání chybových kódů TPMS, čtení ID senzoru, aktivace nových senzorů, opětovné naučení všech senzorů OEM, naprogramování MX-Sensor, dovybavení modulu TPMS atd. Autel MaxiCOM MK906 Pro-TS je nejlepší volba pro dílny pro účinnou diagnostiku a služby systémů monitorování pneumatik.

DIAGNOSTIKA NA ÚROVNI OE, POKRYTÍ VOZIDLA 10 000+, Upgradovaný z MS908/ MK908, skener Autel MK906 Pro-TS může provádět komplexní diagnostiku na úrovni OE na 10 000+ autech z USA, Asie a EU, dalších 2020/2021 novějších vozů. Byl přidán s podporou FCA Autoauth, funguje perfektně pro vozy Chrysler, Jeep, Dodge, Fiat vyrobené po roce 2018 pro dokončenou diagnostiku a služby. Autel MaxiCOM MK906 Pro-TS využívá 1 rok bezplatných aktualizací softwaru.

Srovnání:

Autel MaxiCOM MK906 PRO-TS Ve srovnání s Autel MaxiSys MS906 Pro/MS906 Pro-TS je MaxiCOM MK906 Pro-TS založen na operačním systému Andriod 10.0, který poskytuje plynulejší provoz a snadný přístup. Také MK906 Pro-TS nemá žádné omezení IP a podporuje nabídku 21 jazyků bez autorizačního poplatku. Ve srovnání s MK906 Pro, Autel Maxisys Elite,MS908/Mk908, podpora MS906bt byla přidána s kompletními službami TPMS, což poskytuje nejkomplexnější řešení pro velké autodílny.

Recenze Autel MK906 Pro-TS od Harvers:

Tento nástroj se při prvním použití téměř vyplatil. Pomohl mi diagnostikovat převodovku v bezobslužném režimu. Zatímco mi OBD2 říkal, že je to vadný obvod TCC. A bez ohledu na to, co jsem vyměnil, prozkoumal, vysledoval nebo přepracoval, nemohl jsem to opravit. Tento nástroj se dostal do hlubin systému. Ukázal mi věci, které by mě nikdy nenapadly. Ukázalo se, že TCM měl špatné výstupní napětí do převodovky. Při nastartování motoru by kleslo napětí. Takový nástroj jsem si měl koupit už dávno. Nejsem vyučený mechanik, ale od té doby, co jsem mohl řídit, jsem si všechny opravy auta dělal sám. Koupil jsem si tento konkrétní, protože by měl dělat vše, na co narazím. Vím, že existují levnější, které dělají simular. Ale líbí se mi věci s novějšími funkcemi. Stejně jako operační systém, procesor, RAM a úložiště. Tak by to mělo vydržet déle i do budoucna.
Velká spokojenost a za ty peníze to stojí.

 

Zjistěte více: https://www.uobdii.com/wholesale/autel-maxicom-mk906-pro-ts.html

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nástroj pro diagnostiku auta, Nástroj TPMS | 26. 10. 2022 v 06.03 | chasen

Přidat komentář

Další nový web v rámci sítě CESTOVATELE.com

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama