BLOG: Jak opravit potíže s vozidlem

Klíčový programátor XTool X100 PAD Elite Tablet Úvod

XTool X100 PAD Elite (nazývaný také X100 PAD3) je profesionální tablet klíčový programátor, který zákazníkům nejen poskytuje klíčové programování, ale také poskytuje pokročilé speciální funkce. X100 PAD Elite, vybavený klíčovým programátorem KC100, může provádět: Programování klíčů, resetování servisního světla na olejovém oleji, resetování servisního světla na rozvodovém řemenu, resetování výstražného světla na tlaku v pneumatikách, resetování EPB, resetování škrticí klapky, reset DPF, reset baterie, kalibrace úhlu řízení a OBD -II diagnostika motoru atd. Xtool X100 PAD Elite je perfektním řešením pro dílny a techniky, kteří vyžadují profesionální diagnostiku automobilů.

Hardwarové vlastnosti XTool X100 PAD Elite:

XTool X100 PAD Elite Pokrytý veškerou hliníkovou slitinou a silikonem, má odolnější hardware odolný proti nárazům. s dotykovým tabletem na bázi Andriod s výkonným čtyřjádrovým procesorem, X100 PAD Elite (X100 Pad3) se vyznačuje jednoduchým a elegantním vzhledem, vynikajícím zpracováním a vícebarevným uživatelským rozhraním, displej s vysokým rozlišením je jasně viditelný i na přímém slunečním světle.

Funkce XTool X100 PAD Elite:

1. programování klíčů

Xtool X100 Pad Elite (Xtool X100 Pad 3) Podporuje nejchytřejší programování kláves. A co víc, s KC100 a KS-1 Smart Key Simulator, Podpora VW / Audi / Škoda 4. generace, 5. generace, MQB párování klíčů, BMW CAS1-CAS3 + párování klíčů, Funkce inteligentního startu zápisu Land Rover po roce 2015, Toyota / Lexus všechny klíče ztraceny.

2. Nastavení najetých kilometrů

3. Společná diagnostika

Xtool X1oo Pad Elite Podpora univerzální diagnostiky automobilů evropských, asijských a amerických vozidel.

4. Zvláštní funkce

Podpora XTool X100 Pad Elite (X100 Pad3) 16 zvláštních funkcí: Světlo údržby / údržby, nastavení senzoru úhlu řízení, inicializace okna
, Plynově naučit, PDF, BMS Reset, Sedák, Elektrická parkovací brzda, Válec, Opravy airbagů, Pérování vzduchu, Injektorové kódování, EEPROM Adaptér, Světlomety, Reset tlaku v pneumatikách, Shoda převodovky.

Porovnání: XTool X100 Pad3 vs X100 Pad2

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 3. 7. 2020 v 10.37 | chasen

Přidat komentář

Další nový web v rámci sítě CESTOVATELE.com

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama