BLOG: Jizni Amerika 2011

Hola!

Hola, hola milí přátelé!

Tak zase balíme kufry, letos do nich přidáme teplou čepici i rukavice, páč se vydáváme do Peru a Bolívie strávit konec místní zimy. Dovolte mi představit naše spolucestovatele – Markéta, Petr, Zdeněk a Malví. Jedeme tak trochu kostrbatě neb zvítězila cena nad pohodlím, tož:

17.9. – busem Student Agency do Londýna, 18.9. – čumenda v Londýně, večer přesun do Bed & Breakfast Gable End v Horley (u letiště Gatwick)

19.9. – 9.55 odlet do Limy s přestupem v Madridu (držte pěsti, ať to nemá zpoždění, jelikož v Madridu máme jen 1h20min na přestup) – večer místního času přílet do Limy –  letíme s Air Europa

Tam přenocujeme a budeme pokračovat do Cuzca, Machu Picchu. Dále pak na jih k jezeru Titicaca, do La Paz (leží skoro ve 4000m, tak to bude mazec). Pokusíme se zdolat jeden trek (Condoriri) a šupky dupky nechat se trochu vymrznout na Salarech (solné pouště na jihu Bolívie). Zpět do Peru to vezmeme přes Chile (snad to bude rychlejší).

Odlet z Limy 9.10., přílet do Madridu 10.11. (Air Europa). V Madridu naskočíme další den na „vysér“ a v Praze přistaneme 11.10. v 17.55 (no, je to „vysér“, takže spíš o hodinku déle:))

Hasta luego!

 

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 17. 9. 2011 v 06.41 | lenka

Přidat komentář

Další nový web projektu CESTOVATELE.com

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama